BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehirde eski karısı ve kızını öldüren diş teknisyeni her şeyi anlattı

Konya Seydişehir’de boşandığı karısı ile kızını öldüren diş teknisyeni Bekir D’ın her şeyi ayrıntılarıyla anlattığı ifadesi ortaya çıktı. D, teyzesinin kızı olan ve kaçarak evlendiklerini A G'in kendisini aldattığını öne sürdü. 

05 Ocak 2024
Seydişehirde eski karısı ve kızını öldüren diş teknisyeni her şeyi anlattı

SABAH  GAZETESİNDE     BUGÜN YER ALAN HABERDE 

Konya’da anne ve kızının öldürüldüğü kan donduran olayla ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı.

Geçtiğimiz Cumartesi sabahı Konya’nın Seydişehir ilçesindeki bir apartman dairesinde yaşanan olayda, iddiaya göre; Diş teknisyeni B. D., boşandığı eşini ve kızını tüfekle katletti.

Ardından polise giderek cinayeti itiraf etti. D'ın söyledikleri üzerine adrese giden polis, anne A. G. ve kızı G N D'ın cesetleri ile karşılaştı. Katil zanlısı D, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KAÇARAK EVLENMİŞLER

Sabah’ta yer alan habere göre; tehdit, hakaret ve yaralama gibi suçlardan 8 suç kaydı bulunan katil zanlısı B D, ifadesinde tüm detayları ayrıntılarıyla anlattı. A G'in teyzesinin kızı olduğunu, 2002 yılında G'in kendisine kaçmasıyla evlendiklerini belirten D, "Boşanmadan önce de yine boşanmak için 2 kez mahkemelik olduk. Sonra vazgeçtik ve evliliğimiz devam etti.

Anlaşmazlıklarımız 2023 yılının Şubat ayında yoğunlaştı. Eşim benimle ilgili ifade vererek uzaklaştırma aldırdı. 2-3 kez değişik tarihlerde uzaklaştırma kararı verildi. Haziran ayında eşim boşanmak için dava açtı. Dava sürerken eşimin bir kişiyle ilişkisi olduğunu öğrendim. Ekim ayında anlaşmalı boşandık. Kızlarım bana eve İ diye birini geldiğini, annelerini öptüklerini ve hediye aldığı anlattı. Ben bir yandan tekrar evlenmek ve birleşmek için çaba gösteriyordum. Eşimle bu konuda görüşüyordum eşimde bu çabalarıma karşılık veriyordu. Eve arada sırada gidip geliyordum. Bazen de orada kalıyordum" dedi.

 

“TEKRAR NİKAH MASASINA OTURACAKTIK”

Yeniden evlilik hazırlıkları yaptıklarını anlatan D, "Eşimle tekrar nikah yapma konusunda anlaşmıştım. Fakat sürekli beni farklı bahanelerle oyalıyordu. 'Bir iki ay bekleyelim', 'Kızın nişanlısı askerden bir gelsin o zaman yaparız nikahı' gibi şeyler söylüyordu. Eşime telefon geldi ve diğer odada sessiz bir şekilde konuşuyordu. Konuşmalara kulak verdim. Aramızda beni aldattığı konusunda tartışma oldu. K G N da yanımızdaydı. Tartışma esnasında kızdım ve dolaba yumruk attım. Eşim konuştuğu kişinin İ olduğunu inkar etti. Eşimin özellikle engelli kızımı ihmal etmesinden endişe ettiğimden dolayı eşimle tekrar bir araya gelmek istedim. Küçük kızlarım da birleşmemizi istiyordu. G N ise tekrar bir araya gelmemizi istemiyordu" diye ifade verdi.

“BANA NİYE İHANET ETTİN?” DİYEREK VURMUŞ

Olay anını da anlatan B D, "Olaydan önceki akşam market alışverişi yaptık. Eve dönecek iken iyi olmadığını söyledi. Hastaneye götürdüm. 21.00 sıralarında birlikte eve döndük. A ile tartışmamız oldu. Sonra yattık. Sabah A'nin beni aldatmaları aklıma geldi. A'ye 'Bana niye ihanet ettin?' dedim. O da 'Hak ettin' dedi.

Üzerimi giyinip aşağıya indim ve arabama bindim. Evinin önünden geçerken durdum. Aracın bagajından ruhsatsız otomatik av tüfeğini aldım. Kapı açıktı ve içeri girdim. Sürekli ava gittiğim için namluda her zaman fişek hazır durur ve aracımın bagajında olurdu.

A. yatakta sırt üstü yatar vaziyette ama uyumuyordu. 'Sen bana nasıl ihanet edersin?' dedim ve A'ye doğru tüfekle ateş ettim. Rastgele ateş ettim. Kaç el ateş ettiğimi hatırlamıyorum. Evden çıkacağım sırada giriş kapısının yan tarafında yatan kızım G N 'Ne oluyor?' deyince ateş ettiğimi hatırlıyorum. Kaç el ateş ettiğimin farkında değilim. Tüfeği çuval içerisinde yukarı çıkarmıştım ve çuval içerisinde aşağıya indirdim" dedi.

konyada-eski-karisi-ve-kizini-olduren-dis-teknisyeni-her-seyi-anlatti-001.webp

“A'Yİ VE KIZIMI ÇOK SEVİYORDUM”

Cinayetin ardından kendi hayatına son vermek istediğini belirten D, "Yolda kardeşimi gördüm. Olayı söyleyince 112'yi aramamı istedi. 112'yi arayıp, eşimle kızımın yaralandığını söyleyip adresi verdim. Psikolojik tedavi görmekteyim. Öncesinden tedavi yaptırabilmiş olsaydım bu olay yaşanmayabilirdi. Duygularıma ve sinirime hakim olamadım. Yapmaman gereken bir şeyi yaptım. A'yi ve kızımı seviyordum" ifadelerini kullandı.

konyada-eski-karisi-ve-kizini-olduren-dis-teknisyeni-her-seyi-anlatti-002.webp

Kaynak: Sabah Gazetesi

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.