BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

AK Parti, belediye başkan adaylarını açıklayacağı tarihi duyurdu

AK Parti sözcüsü Ömer Çelik, yerel seçimler öncesi başkan adaylarının bir kısmını 7 Ocak'ta kalanlarını da 15 Ocak'ta açıklayacaklarını belirtti. 

03 Ocak 2024
AK Parti, belediye başkan adaylarını açıklayacağı tarihi duyurdu

İŞTE ADAYLARIN AÇIKLANACAĞI TARİH
Adayların açıklanacağı tarihi açıklayan Çelik, "Birkaç aşamalı yöntem takip ettik adayların belirlenmesiyle ilgili. Teşkilatlarımızda temayül yoklamaları yapıldı. Cumhurbaşkanımız büyükşehirleri ve şehirleri toplayarak değerlendirmeler yaptı.

Şimdi kamuoyu araştırmaları ve toplantıların neticesinde adayların ismi belirlenmeye başlandı. Adaylarımızın belli bir bölümün ilk açıklamasını bu Pazar günü Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştireceğiz.
AK Parti'den yerel seçim açıklaması! Adayların açıklanacağı tarih belli oldu

'ADAYLARIN İLK BÖLÜMÜNÜ PAZAR, İKİNCİ BÖLÜMÜ 15 OCAK'TA AÇIKLAYACAĞIZ'​
 Kalanı da Ankara'da Ocak 15'de beyanname toplantısıyla açıklayacağız. 20 yıldır bu konuda yaptığımız bir sürü şey var. Cumhurbaşkanımızın belediye başkanlığından deneyimleri var.

Şimdiye kadar sürdürdüğümüz iyi uygulamaları sürdürmeyi ama aynı zamanda yeni siyasetler gerektiriyor. Belediyecilik geleneğimizin ana esaslarını içeren ve bugünün dünyasına hitap edecek bir beyanname olacak." dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.