BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Çelikkayalar AVM 2024'e damga vuracak!

Konya’nın hizmet sektöründeki marka ismi Çelikkayalar AVM, istihdama öncelik vererek 34 mağaza,2 züccaciye, 2 dinlenme tesisi,5 Petrol ile hizmet vermekte. Şu an 1.600 personel sayısı ile hizmetlerini sürdürüyor 

02 Ocak 2024
Çelikkayalar AVM 2024'e damga vuracak!

Konya’nın hizmet sektöründeki marka ismi Çelikkayalar AVM, istihdama öncelik vererek 34 mağaza,2 züccaciye, 2 dinlenme tesisi,5 Petrol ile hizmet vermekte. Şu an 1.600 personel sayısı ile hizmetlerini sürdürüyor

 E-ticarette de sektörün lideri olarak hizmet ağını genişleterek hedeflerine emin adımlarla devam eden Çelikkayalar yeni yatırım hedeflerine yeni depo yatırımını da alarak 2024 yılında büyüyerek sektörde öncü olmaya devam ediyor. Konya merkezde yeni yılda hedef büyüterek 42 şubesiyle ve 2 bin personeli kadrosuna katarak hizmet sektöründe aktif rol alacak AVM, Konya merkezinin dışında ilçe ve Akdeniz bölgesine de inmeyi hedeflemekte.

YATIRIMLAR GENİŞLİYOR

2023 yılı içinde Çelikkayalar AVM'nin yeni yatırımı olan Çelikkayalar Dinlenme Tesisi Antalya Seydişehir yolunda müşterilerine kapılarını açtı. Antalya Çevre yoluna 35.km de İnlice Mahallesinde açılan tesis; Çelikkayalar ailesinin 2.nci dinlenme tesisi. İnlice Dinlenme Tesisi 20.000 metrekare alanda 1.000 misafir kapasiteli açık ve kapalı oturma alanına sahip. Kaya Bey Restoranın menüsünde yöresel lezzetler, etliekmek, Konya böreği, ızgara çeşitleri, çorba çeşitleri ve zengin serpme kahvaltı seçenekleri bulunmakta. Ayrıca ikramlarının zenginliğiyle dikkat çekmekte. Ekmek pide üretimiyle de misafirlerine taze sıcacık ürünleri sunmakta. İçerisinde BP Petrol istasyonu, Wild Bean Cafe, Elektrikli şarj istasyonu ve Kaya Bey restoranı bulunan dinlenme tesisi yol güzergahını kullanan misafirlere ve şehrin uzağında farklı tat ve lezzetleri arayan misafirlerini heyecanla ağırlamanın mutluluğunu yaşamakta.

YATIRIMLARA HIZ KESMEDEN DEVAM EDİLECEK

Çelikkayalar Marketler Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kaya, ‘’ Çelikkayalar ailesi olarak marka hizmet anlayışını hemşerilerimizle buluşturarak Konya’nın tüm bölgelerine hitap ederek kaliteli, güvenilir, bol çeşitli market konseptlerimizle hizmet vermeye yeni yılda da yatırımlarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Biz Çelikkayalar ailesi olarak her yıl ailemizi büyüterek siz değerli müşterilerimizle, misafirlerimizle bu şehrin markasıyız sloganımızı hakkıyla yerine getirmeye devam edeceğiz. Dinlenme tesislerimizde hizmet sektöründe en iyisini sunmak için çaba sarf ediyoruz. Burada da vatandaşlarımıza en kaliteli hizmeti vermeye devam edeceğiz.’’ dedi.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.