BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Teknisyen baba hapse, Anne, kız göz yaşları ile son yolculuğuna uğurlandı.

Konya Seydişehir'de diş teknisyeni Bekir Doğan, tartıştığı eski eşi Ayşe Gezer ile kızı Gözde nur Doğan’ı öldürmüştü. Cinayet zanlısı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Anne ve kızı kılınan cenaze namazının ardından Akyol Mezarlığında toprağa verildi. 

31 Aralık 2023
Teknisyen baba hapse, Anne, kız göz yaşları ile son yolculuğuna uğurlandı.

Olay, Ulukapı Mahallesi 154263 Sokak’ta bulunan 3 katlı bir binanın 3. katındaki dairede yaşandı.

Bekir Doğan, 3 ay önce boşandığı 3 çocuğunun annesi eski eşi Ayşe Gezer ile kızı Gözdenur Doğan’ın (19) bulunduğu eve geldi.

Burada eşiyle tartışan Bekir Doğan, aracından aldığı tüfekle Ayşe Gezer ve Gözdenur Doğan’a ateş etti. Olayda Ayşe Gezer ve kızı Gözdenur Doğan olay yerinde hayatını kaybetti.

POLİSE TESLİM OLDU


Katil zanlısı Bekir Doğan ise olaydan sonra polise giderek teslim oldu. Adrese gelen polis ekipleri inceleme yaparken, anne ve kızının cansız bedenleri otopsi yapılmak üzere Seydişehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

TUTUKLANDI


Emniyetteki işlemlerinin ardından Bekir Doğan, diş teknisyeni olarak görev yaptığı hastaneye elleri kelepçeli olarak getirilerek sağlık kontrolünden geçirildi. Şüpheli adliyeye sevk edildi. Bekir Doğan, Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Cinayet zanlısı Bekir Doğan'ın 3 ay önce boşandığı eşi Ayşe Gezer ile kısa bir süre önce tekrar barıştığı öğrenildi. Ayşe Gezer ve kızı Gözdenur Doğan'ın cenazesinin ise öğleden sonra defnedileceği belirtildi.

ANNE VE KIZI TOPRAĞA VERİLDİ


Otopsi işlemlerinin ardından Ayşe Gezer ve kızı Gözdenur Doğan'ın cenazeleri yakınlarına teslim edildi.

Anne ve kızının cenazesi Seyit Harun Camisi'nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Akyol Mezarlığında toprağa verildi.

Cenazeye, Seydişehir Kaymakamı Cevdet Bakkal, Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve ailenin yakınları ile vatandaşlar katıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.