BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehir'de diş teknik siyeni tutuklandı

 Konya'nın Seydişehir ilçesinde boşandığı eşi ve kızını, av tüfeği ile  öldüren zanlı gözaltına alındı. 

30 Aralık 2023
Seydişehir'de  diş  teknik siyeni  tutuklandı

Konya’da eski koca dehşeti! Eski karısını ve kızını öldürdü, polis gözaltına aldı.

Olay, Seydişehir ilçesi Ulukapı Mahallesi 154263 Sokakta meydana geldi.

Seydisehirhaber muhabirinin edindiği bilgiye; Diş Teknisyeni olduğu belirlenen B. D, yaklaşık 3 ay önce boşandığı A. G. ve kızı G. N. D.’ın yaşadığı eve geldi.

ANNE VE KIZI ÖLDÜRDÜ
Doğan, burada çıkan tartışmada silahını ateşleyip anne ve kızını vurdu. İhbarla olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Kısa sürede adrese gelen ekipler, A. G. ve kızı G. N. D.’ın hayatını kaybettiğini belirledi.

Zanlı B. D. ekipler tarafından gözaltına alındı

İLK İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

B. D'ın ifadesinde "Son zamanlarda eski eşimle yeniden görüşmeye başladık. Dün geceyi de onun evinde geçirdim. Zaman zaman da onun evinde kalıyordum. 3 ay önce  boşandık ama konuşuyorduk. A'nin başkasıyla da görüştüğünü fark ettim. Sabah tartışmaya başladık. Siz bana ihanet ettiniz deyip ateş ettim." dediği öğrenildi.

 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.