BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Kuzey Marmara Otoyolu'nda zincirleme kazada 10 kişi öldü, 57 kişi yaralandı

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Sakarya kesiminde 7 aracın karıştığı kazada 10 kişi öldü, 54 kişi yaralandı. 

28 Aralık 2023
Kuzey Marmara Otoyolu'nda zincirleme kazada 10 kişi öldü, 57 kişi yaralandı

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Sakarya mevkisinde 7 aracın karıştığı kazada 10 kişi öldü, 54 kişi yaralandı.

7 ARAÇ BİRBİRİNE GİRDİ

Alınan bilgiye göre, otoyolun İstanbul yönü Dağdibi mevkisinde aralarında 3 otobüs ve bir tırın da bulunduğu 7 araç henüz belirlenemeyen nedenle zincirleme kaza yaptı.
Kaza nedeniyle otoyolun İstanbul yönünde ulaşım durdu.

VALİ KARADENİZ'DEN AÇIKLAMA

Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kazada ilk bilgilere göre 10 kişinin hayatını kaybettiğini, 57 kişinin yaralandığını bildirdi.

Vali Karadeniz, yaralıların hastanelere naklinin gerçekleştirildiğini ve ekiplerin bölgedeki çalışmasının sürdüğünü belirtti.

BAŞKAN YÜCE: ÇOK FECİ BİR DURUM

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce "Başımız sağ olsun. Dün gece feci bir kaza oldu. 11 civarında cenazemiz var, 54 civarında yaralımız var. Yaralılardan bir tanesinin durumu ağır. Çok feci bir durum. Başımız sağ olsun. Yaralılarımız hastanelere ulaştı, araçlar kaldırılıyor. Kaza yoğun sis nedeniyle meydana geldi. Hastanelere ulaştırıldı, araçlar kaldırılıyor. 1 TIR, TIR'a vuran taksi ve 2 otobüs daha vurdu diğerleri de 1 kamyonet ve sivil araç toplamda 7 araç. Yaralıların 1 tanesinin durumu ağır." dedi.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.