BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Karamanda Meydana gelen Maden Ocağı faciasında Türkiye’nin konuştuğu Ayşe Nine Konya’da hayatını kaybetti

Karaman Ermenek’te 2014 yılında yaşanan maden faciasında oğlu Tezcan’ı, 2020 yılında da koronavirüsten eşi Recep Gökçe’yi kaybeden Ayşe nineden acı haber geldi. 85 yaşındaki Ayşe Gökçe, Konya’daki oğlunun evinde vefat etti. 

25 Aralık 2023
Karamanda Meydana  gelen  Maden Ocağı  faciasında Türkiye’nin konuştuğu Ayşe Nine Konya’da hayatını kaybetti

Önce Ermenek’teki maden faciası ardından da koronavirüs sürecinde Türkiye’nin konuştuğu Ayşe Gökçe, Konya’daki oğlunun evinde hayatını kaybetti.

“OĞLUM YÜZME BİLMEZDİ”

Ayşe Gökçe, Karaman'ın Ermenek ilçesine bağlı Güneyyurt beldesinde 28 Ekim 2014 yılında yaşanan ve 18 madencinin hayatını kaybettiği maden faciasında kurtarma çalışmaları devam ederken, "Oğlum yüzme de bilmezdi" diyerek hafızalara kazınmıştı.

KONYA’DA VEFAT ETTİ

85 yaşındaki Ayşe Gökçe, 3 gün önce geldiği Konya’daki oğlu Osman Gökçe’nin evinde bugün sabah saatlerinde hayatını kaybetti.

 

EŞİ VE OĞLUNUN YANINA DEFNEDİLECEK

Ayşe Gökçe’nin cenazesinin, ilçeye bağlı Gökçeler Mahallesi'nde bulunan mezarlıkta maden kazasında hayatını kaybeden oğlu Tezcan Gökçe ile eşi Recep Gökçe’nin yanına defnedileceği öğrenildi.

 

“GİTTİLER HEP, BENİ GÖTÜRMEDİLER”

Ayşe Gökçe, 2020 yılında eşi Recep Gökçe’yi koronavirüsten kaybettikten sonra verdiği son röportajında “Gittiler hep, beni götürmediler” demişti

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.