BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Karaman'da bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

Karaman'da çıkan kavgada 2'si ağır 3 kişi bıçakla yaralandı. 

21 Aralık 2023
Karaman'da bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

Karaman Üniversite Mahallesi'nde Masal Parkı yanında meydana gelen olayda, kimliği belirsiz saldırganlar tarafından bıçaklanan muhtar ve iki kişi, özel araçla hastane acil servisi önüne bırakıldı. Muhtar D.A.D. ve Y.D.'nin sağlık durumu ağır.


Karaman'ın Üniversite Mahallesi'nde akşam saat 23.00 sıralarında meydana gelen olayda, muhtar dahil üç kişi vücutlarının çeşitli yerlerinden bıçaklandı.

D.A.D., Y.D. ve N.S. isimli kişiler, kimliği belirsiz saldırganlar tarafından özel araçla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi önüne bırakıldı. Görevliler tarafından fark edilen yaralı şahıslar hemen tedavi altına alınırken, bırakanlar ise hızla olay yerinden kaçtı.

Polis, olayın aydınlatılması için geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Muhtar D.A.D. ile Y.D.'nin sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi. Hastanedeki tedavileri devam eden yaralıların saldırıya uğrama nedeni ve saldırganların kimliği ise polis ekipleri tarafından detaylı bir şekilde araştırılıyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.