BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

NARKOTİK EKİPLERİNDEN REKOR OPERASYON!

 

20 Aralık 2023
NARKOTİK EKİPLERİNDEN REKOR OPERASYON!

Konya Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri zehir tacirleri ve sokak satıcılarıyla mücadelesini sürdürmeye devam ediyor. Ekipler gerçekleştirilen 2 ayrı operasyonda Konya’da yakalanmış en yüksek miktara ulaştı. Konuyla ilgili 4 şüpheli gözaltına alındı.

Konya Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik ekipleri zehir tacirlerine yönelik yürüttüğü çalışmalarda Meram ilçesinde şüphelendikleri bir kamyoneti durdurdu. Durdurulan kamyonetin kasasında bulunan hava kompresörünün içerisinde bir beze sarılmış vaziyette 6 parça halinde 6 kilo 102 gram metamfetamin ele geçirildi. Yakalanan miktar Konya’da yakalanmış en yüksek metamfetamin olarak kayıtlara geçti. Hava kompresörünün içine uyuşturucunun zulalanıp yanmaması için su dökülmesi ve kompresöre tekrar kaynak yapılması ilginç bir detay olarak göze çarptı. 

Selçuklu ilçesinde durdurulan bir otomobilin içerisinde ise 203 gram skunk ve 3 parça halinde 204 gram sentetik kannabinoid maddesi ele geçirildi. Her iki operasyonda gözaltına alınan 4 şüpheli hakkında Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak ve Uyuşturucu Madde Kullanmak suçlarından adli işlem başlatıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.