BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

İşte dev Konya anketinin sonuçları

Yerel seçimler için siyasi partilerde ve aday adaylarında hummalı bir çalışma var. Bu süreçte Haber Dairesi, Konya’da seçmenin nabzını tuttu, ilçe ilçe “Kimi belediye başkan adayı olarak görmek istersiniz?” diye sordu. İşte çıkan sonuçlar… 

18 Aralık 2023
İşte dev Konya anketinin sonuçları

Mahalle idarecilerin belirleneceği seçimler, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak. Siyasi partiler bugünlerde hummalı bir çalışma içinde ve adaylarını belirlemeye çalışıyor.

AK Parti’de de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yerel seçimler için aday belirleme çalışmalarına başlayan üst komisyon, temayül yoklamalarından anketlere kadar tüm analizleri ayrıntılarıyla değerlendiriyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ARALIK SONUNU İŞARET ETTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, cuma namazı çıkışında yaptığı açıklamada Aralık ayı sonu itibarıyla Büyükşehir Belediye Başkan adaylarını açıklayacaklarını duyurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bu kanaatler, bu temayüllerden sonra bunların üzerinde çalışıp inşallah aralık ayının sonuna doğru da birinci derecede büyükşehirlerimizin adaylarını açıklamaya başlayacağız. Ama bu arada da tabii bazı illerin de adaylarını açıklayabiliriz. Gelen temayüllere göre bu çalışmaları değerlendirip, gecikmeden bir an önce açıklamayı hedefliyoruz.” dedi.

2023/12/14/konyada-dev-anket-basladi-hangi-ilcede-kimi-aday-gormek-istersiniz.webp

KONYA’DA DEV ANKET

Partiler gibi aday adayları da sahada ve bu süreçte çalışmalarını sürdürüyor. Haber Dairesi, aday belirleme aşamasında Konya’da seçmenin nabzını tutma adına bir anket düzenledi.

14 Aralık 2023 Perşembe akşamı HaberDairesi.com üzerinden başlayan anket, 17 Aralık 2023 saat 23.59 itibarıyla sona erdi.

TÜM ŞEHİR BU ANKETİ KONUŞTU

3 gün boyunca tüm Konya bu anketi konuştu. Ankete katılanlar, mevcut belediye başkanı ve AK Parti aday adayları arasından belediye başkanı adayı olarak görmek istediği isme oy verdi. Süreçte tüm Konya bu anketi konuştu.

iste-dev-konya-anketinin-sonuclari.jpg

HANGİ İSMİ ADAY OLARAK GÖRMEK İSTERSİNİZ?

Akşehir, Ahırlı, Akören, Altınekin, Beyşehir, Bozkır, Cihanbeyli, Çeltik, Çumra, Derbent, Emirgazi, Ereğli, Güneysınır, Hadim, Halkapınar, Hüyük, Ilgın, Kadınhanı, Karapınar, Kulu, Sarayönü, Seydişehir, Taşkent, Yalıhüyük ve Yunak ilçelerinde belediye başkanı adayı olarak görülmek istenen isimler katılımcılardan en yüksek oyu aldı.

Konya'da AK Parti Belediye Başkan Adayı Anketi sonuçları belli oldu

İLÇE İLÇE KONYA'DA AK PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ANKETİ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.