BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ100. YILDA 100 FİDAN ETKİNLİĞİ YAPTI.

 

18 Aralık 2023
ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ100. YILDA 100 FİDAN ETKİNLİĞİ YAPTI.

Seydişehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Çevreyi Koruma Kulübünün koordinasyonunda; Cumhuriyetimizin yüzüncü yılına özel olarak planlanan, 100. yılda 100 fidan etkinliği Seydişehir Orman İşletmesi Şefliği ile işbirliği içerisinde gerçekleştirildi.

Etkinlik 3 aşamalı olup, ilk aşamasında öğrenciler Orman Fidanlık İşletmesi Şefi Eyüp Yazgan Bey tarafından tohum üretimi, fidan yetiştiriciliği ve orman arazilerinin korunması ve genişletilmesi hakkında bilgilendirildi.

İkinci aşamada öğrenciler, Fidanlık çalışanları ile beraber tohum ve fidan üretimini gerçekleştirdiler.  

Üçüncü aşamada ise öğrenciler Fidanlıktan alınan fidanların bir kısmını Seydişehir halkına, bir kısmını ise kendi ailelerine ulaştırarak fidanların doğayla buluşmasını sağladılar.

Okul Müdürü Zafer ÜLKEBAŞ, bu anlamlı etkinliğin gerçekleştirilmesinde emeği geçen Seydişehir Orman İşletme Şefi Fatih Ünal Bey ileSeydişehir Orman Fidanlık Şefi Eyüp Yazgan Bey’e, ayrıca okul öğretmenleri ve öğrencilerine teşekkürlerini bildirdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.