BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehirli Yazar Ayşe Ünüvar 7. Kitabı "Yaralı Badem Ağacı" için imza günü düzenledi.

 

18 Aralık 2023
Seydişehirli Yazar Ayşe Ünüvar 7. Kitabı "Yaralı Badem Ağacı" için imza günü düzenledi.

Daha önce "Kör kalbe aşk dokunmaz, Yüreğime cemre düştü, bekleyiş, Cebimdeki Fesleğen, Hikayemin incindigi Yerdeyim, Kuşlar da düş görür" adlı kitaplar yayımlanan Ayşe Ünüvar son kitabı olan "Yaralı Badem Ağacı" için imza günü düzenledi. 
 
Seydişehir’de ki tanıtıma, ilgi büyük oldu. 
Programa yazarın sevenleri ve basın mensupları katıldı.
Okuyucularının büyük ilgi gösterdiği dikkatlerden kaçmazken, Ünüvar, imza gününe katılan her birey ile ayrı ayrı ilgilendi, kitabını imzaladı, bol bol hatıra resmi çektirdi. 
 
Ünüvar'ın yeni kitabı "Yaralı Badem Ağacı" Ötüken Neşriyat tarafından basılmıştır... Adını ıssız topraklarda tek başına kalmış ihtiyar bir ağaçtan alan eser 21 hikayeden oluşmaktadır. 
 
Hikayeler Anadolu'nun bağrından kopup, Başka uzak kimsesiz yerlerden bir kuşun kanadına takılıp gelen, göğem rengi düşlerin, ne yola ne yere bakamadan geçip gidenlerin öyküsüdür, diyen Ünüvar, Ayvalar sarardığında, bir buğday günü, ıslak ceviz yaprağı kokusuyla yola düşenlerin de öyküsüdür biraz, 
 
Kitap; toprağın bereketi, dağların sesi, suyun nefesi, karıncanın gölgesi, aynaların sırrı, gül rayihasına boyanmış müzeyyenlerin öyküsüdür, 
 
Bazen de kalanlara ağır gelen çantalar ile taşın gönlüne vuranların öyküsüdür, 
 
Bu kitap, bazen gidememişlerin, bazen de ötelerin ötesine varanların öyküsüdür...
Bu kitap HEPİMİZİN öyküsüdür, ifadelerine yer verdi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.