BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

CHP Seydişehir Belediye başkan adayı Hasan Ustaoğlu: basınla buluştu

 

16 Aralık 2023
CHP Seydişehir Belediye başkan adayı Hasan Ustaoğlu: basınla  buluştu


CHP Seydişehir Belediye Başkan Adayı Hasan Ustaoğlu, ilçedeki basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi. Harita mühendisi olarak sürekli ilçede görev yaptığını sorunların tespiti ve hızlı çözümler konusunda donanımlı bir ekibi olduğunu söyledi.

Adile Baysal kültür evinde konuşan Ustaoğlu, Seydişehir için geliştirdikleri projeleri basınla paylaştı.

2024 Yerel Seçimlerinde Seydişehir Belediye Başkanlığı için CHP’den aday olduğunu kaydeden Harita Müh. Hasan Ustaoğlu, gençlik yıllarından beri CHP’ye gönüllülük esasıyla bağlı olduğunu, meclis üyesi olarak birkaç dönem görev aldığını vurgulayarak, “Seydişehir’i yönetmeye bir anda karar vermedim. Çocukluğumuzdan beri yaşadığımız kentimizdeki içilebilir su, tarım, hayvancılık, şehir içi trafik ve çevre kavşaklar sosyal belediyecilik, kültür ve doğa turizmi gibi çözülmeyen temel sorunlar için belediye başkanlığına aday oldum.” diye konuştu.

HAYALLERİM ve HEDEFLERİM:
Ustaoğlu, “Seydişehir’in kısa, orta ve uzun vadeli stratejik plan ve projeler ile tüm alt ve üstyapı sorunlarının çözülmesi, sosyal ve kültürel ve ekonomik gelişiminin sağlanması gereklidir. Bu amaca yönelik olarak, şeffaf, hesap verilebilir,  katılımcı, insan odaklı, sürdürülebilir bir anlayış ile halkın katılımını sağlayacağım. Bunun için Kent Konseyi kurulması yönünde çalışıp uzmanlar, akademisyenler, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve kanat önderlerinden oluşan bir istişare ekibiyle ortak akıl oluşturacak kent konseyiyle hedeflerimizin hayata geçirilmesini sağlayacağım.” ifadelerini kullandı.

ÇEŞMELERİNDEN KİREÇLİ, KİRLİ DEĞİL, İÇİLEBİLİR SU AKAN BİR SEYDİŞEHİR:
Ustaoğlu, ‘’Kaliteli, kullanılabilir ve sürdürülebilir su kullanabilmek her kentlinin en önemli temel haklarından birisidir. Şehrimizin temel sorunu olan su için; temin, dağıtım ve kullanım üzerine projelerimizi bilim insanları ile geliştirilerek yaşama geçirmek için ekibimizle hazırız.’’ dedi.
ULAŞILABİLİR KENT:
Ustaoğlu, ‘’Şehir içi trafik park kavşaklar sorununa yönelik projelendirmeler yapılarak her kesimin hizmetlere erişimini kolaylaştırmak üzere yeni ulaşım hatlarının geliştirilmesi sağlanacak.’’
ÜRETKEN BİR SEYDİŞEHİR:

Ortak karar alma mekanizması geliştireceklerini kaydeden Ustaoğlu, ‘’ İstihdam projelerimizle Seydişehir’e dışarıdan para akışını sağlayıp ekonomik kalkınma başlatacağız. Bu şehrin üretmekten başka çaresi yok.

Gençlerimize önem veriyoruz. Bulunduğumuz yerden farklı noktalara taşıyacağız. Birlik yaşayacağımız şehirde yeter ki halkımız bizi göreve getirsin.’’ dedi.
PLANLI ŞEHİRCİLİĞİ BİLEN BİR ADAYIMIZ VAR:

1989 yılından bu yana belediye başkanlığını kazanamadıklarına vurgu yapan CHP İlçe Başkanı Orhan Özel; “O dönemde herkes hatırlayacak çok güzel hizmetler yapıldı. Şimdide belediyenin içinden gelen ve örgütümüzün çeşitli kademelerinde görev yapan arkadaşımız Hasan Ustaoğlu’nu CHP Seydişehir Belediye Başkan Adayı olarak resmen ilan ettik. Her kesimi kucaklayan uyumlu, sosyal barışı koruyup geliştirecek bir adayımız. Seydişehir’i yönetmeye talibiz ve bu seçimlere de iddialı bir şekilde giriyoruz” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.