BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

KONYADA DOLANDIRICILARIN 4 MİLYONLUK VURGUNUNA POLİS ENGELİ!

 

15 Aralık 2023
KONYADA DOLANDIRICILARIN 4 MİLYONLUK VURGUNUNA POLİS ENGELİ!

Dolandırıcılar vatandaşların yıllarca biriktirdikleri paralara göz dikmeye devam ediyor. Kendilerini polis, savcı diye tanıtarak bir vatandaşın 140 bin Dolarını (4 milyon TL) almak isteyen şüphelilere polis engel oldu.

Konya’da yaşayan bir vatandaş kendilerini polis ve savcı olarak tanıtan dolandırıcılar tarafından aranarak adının terör örgütlerine karıştığını söyledi. Yapılacak sözde terör operasyonuna dahil edilmemesi için para istendi.

SON ANDA KURTARILDI

Vatandaş 140.000 bin Dolarını yanına alarak şüphelilere teslim etmek üzere yola çıktı. Durumu fark eden oğlu polis ekiplerine ihbarda bulundu. Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri vakit kaybetmeden harekete geçti. Vatandaşa ulaşarak dolandırılmaktan son anda kurtaran ekipler şüphelilerin peşine düştü.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.