BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Cumhurbaşkanı Erdoğan Konya’ya geliyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hazreti Mevlâna’nın 750. Vuslat Yıldönümü Uluslararası Anma Törenlerinin son günü Konya’ya gelecek. Erdoğan, Şebi Arus törenlerine katılacak. 

11 Aralık 2023
Cumhurbaşkanı Erdoğan Konya’ya geliyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Ocak ayında yayımlanan genelge ile 2023 yılı ‘Mevlana Yılı’ olarak ilan edilmişti.

Hazreti Mevlana Celaleddin-i Rumi, vefatının 750'inci yılında Konya'da törenlerle anılıyor. 7-17 Aralık tarihlerinde Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen etkinlikler Perşembe günü başladı, Pazar günü sona erecek.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN KONYA’YA GELİYOR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 17 Aralık 2023 Pazar günü Konya'ya gelecek. Erdoğan, Hazreti Mevlana'nın 750. Vuslat Yıl Dönümü Uluslararası Anma etkinlikleri kapsamında düzenlenen Şebi Arus Törenine katılacak.

Tören, Konya Büyükşehir Belediyesi Spor ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.