BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Karatay'da 600 dairelik dev proje hamlesi! Ön başvurular başlıyor

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Konya'da 44.toplu konut projesi olan 600 dairelik Karatay Sedir Park Konut Yapı Kooperatifi hakkında bilgi verdi. Ayrıca konut projesine yarından itibaren ön başvurular başlayacak. 

11 Aralık 2023
Karatay'da 600 dairelik dev proje hamlesi! Ön başvurular  başlıyor

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca Konya'da Kentsel dönüşüm çalışmalarının en önemli ayaklarından biri olan toplu konut hamlelerine bir yenisini daha eklediklerini açıkladı.
Buna göre 44.toplu konut projesi olan Karatay Sedir Park Konut Kooperatifi bölgede 600 daire ile sahiplerini belirleyecek.

ÖN BAŞVURULAR YARIN!
Karatay Sedir Park Konut Yapı Kooperatifi Ön Başvuruları 11 Aralık - 15 Aralık 2023 Tarihleri Arasında Yapılacak.

3 AYRI ADA TOPLAM 600 DAİRE
Karatay Sedir Park Konut Yapı Kooperatifi 3 ayrı ada üzerinde projelendirilmiş olup toplamda 600 daireden oluşmakta. Arsa sahiplerinin hakları belirlenmiş olup konut projesine 392 yeni üye alımı yapılacak. Ayrıca proje 40.959,26 m2’lik alanıyla bölgedeki kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kazandıran önemli konut hamlelerinden birini oluşturmakta.

SEDİR PARK NEREDE?
Toplu konut hamlesi Hacıhasan ve Hacısadık Mahallesi, Göreme Sokak, Laleli Sokak, Zaman Sokak, Şemsettin Sami Sokak ve Hıyaban Sokak arasında kalan alanda projelendirilmiştir.

Proje alanı Ali Ulvi Kurucu Caddesi, Sedirler Caddesi, Fetih Caddesi ve Keçeciler Caddesi arasında bölgenin önemli lokasyonlarından birinde yer almaktadır.

TOPLU KONUT PROJESİNDE 3 TİP DAİRE BULUNUYOR
1 adet 3+1 konseptinde daire tipi, 2 adet ise 2+1 konseptinde daire tipinin yer aldığı projenin genel ağırlığını 3+1 daireler oluşturmakta.

Buna Göre Tip-1 (3+1) 249 Adet 138 m2 (Ortak alanlar olmaksızın balkonlar dahil brüt alan)

Üyelik Ön Başvuru Bedeli: 10 bin TL
Üyelik Peşinat Bedeli: 500 bin TL
Üyelik Aidat Bedeli: 25 bin TL

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.