BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Konya'da işçi servisi ile otomobil çarpıştı: 13 yaralı var

Konya'nın Çumra ilçesinde meydana gelen trafik kazasında işçi servisi ile otomobil çarpıştı. 13 kişi yaralandı, ancak yaralıların durumları iyi. 

07 Aralık 2023
Konya'da işçi servisi ile otomobil çarpıştı: 13 yaralı var

Konya'nın Çumra ilçesinde, Konya - Karaman kara yolu üzerinde Gökhüyük Mahallesi yakınlarında bugün saat 16:00 sıralarında meydana gelen trafik kazasında, Ömer A. idaresindeki işçi servisi ile Esma Y'nin kullandığı otomobil kavşakta çarpıştı.

Kaza sonucu otomobilde bulunan 4 kişi ile işçi servisindeki 9 yolcu olmak üzere toplam 13 kişi yaralandı. Diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine hemen polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri, kısa sürede olay yerine ulaşarak yaralılara ilk müdahalede bulundu. Hastaneye sevk edilen yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Polis ekipleri, kaza ile ilgili detaylı bir soruşturma başlatmış durumda.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.