BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Konya'da bir Kadın, alacak verecek kavgasında tüfekle bir kişiyi vurdu

Konya’nın Akşehir ilçesinde alacak verecek meselesi yüzünden başlayan kavgada kan aktı. 44 yaşındaki S.D. isimli bir kadın, tüfekle A.T’yi karnından vurdu. Ağır yaralanan A.T., ilk müdahalesinin ardından Konya’ya sevk edildi. 

07 Aralık 2023
Konya'da   bir Kadın, alacak verecek kavgasında tüfekle bir kişiyi vurdu

Olay, Konya’nın Akşehir ilçesi Selçuk Mahallesi Ulu Cami Caddesi'nde yaşandı.

Anadolu Ajansı’nda (AA) yer alan haberdeki iddiaya göre; 44 yaşındaki S.D. isimli bir kadın, 39 yaşındaki A.T. isimli kişiyle alacak verecek meselesi yüzünden tartışma yaşadı.

KADIN TÜFEKLE DEHŞET SAÇTI

Tartışmanın büyümesi üzerine S.D., tüfekle A.T.'yi karnından vurdu. Kavgayı gören çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

KONYA’YA SEVK EDİLDİ

Olayda yaralanan A.T. önce Akşehir Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırıldı. Durumu ağır olan A.T. buradaki müdahalenin ardından Konya’ya sevk edildi.

S.D. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Kaynak:

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.