BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

KONYA POLİSİNDEN ARANAN ŞAHISLARA YÖNELİK OPERASYON

 

07 Aralık 2023
KONYA POLİSİNDEN ARANAN ŞAHISLARA YÖNELİK OPERASYON

Konya Emniyet Müdürlüğü son zamanlarda yaptığı başarılı operasyonlara bir yenisini daha ekledi. Geçtiğimiz günlerde bir rekora imza atılarak 133 aranan şahsın yakalandığı operasyonun devamı niteliğinde yeni bir operasyon daha gerçekleştirildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde merkez ve taşra ilçelerde, 88 ekip ve 251 personel ile kasten öldürme, kasten yaralama, hırsızlık ve dolandırıcılık gibi çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve haklarında yakalama emri olan şahıslara yönelik eş zamanlı operasyon düzenlendi.

93 KİŞİ YAKALANDI

Gerçekleşen başarılı operasyonda 93 aranan şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslardan 60’ı cezaevine gönderilirken 33 şahıs adli mercilere teslim edildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.