BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

ÇALINTI İHBARI İÇİN GİTTİ, GERÇEĞİ ÖĞRENDİ

Konya’da çalınan otomobili için karakola gitti, gerçeği öğrendi 

06 Aralık 2023
ÇALINTI İHBARI İÇİN GİTTİ, GERÇEĞİ ÖĞRENDİ

Konya’nın Karatay ilçesinde bir otomobil park halindeki başka bir otomobile çarpmış, kazanın ardından sürücü kaçmıştı. Aracın kazadan kısa süre önce çalındığı ve otomobil sahibinin karakolda çalıntı ihbarında bulunduğu öğrenildi.
Konya’da çalınan otomobili için karakola gitti, gerçeği öğrendi


Kaza, Konya’nın Karatay ilçesi Akçeşme Mahallesi Piri Esad Caddesi üzerinde yaşandı.

İhlas Haber Ajansı’nda (İHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; adliye istikametinden merkez istikametine seyir halinde olan 42 AC 822 plakalı otomobil sürücünün kontrolünden çıkarak park halindeki 42 APH 352 plakalı otomobile çarptı.

Savrulan otomobil yol ortasında durabildi, devriye görevini sürdüren polisleri gören sürücü kaçarak uzaklaştı. Polis ekipleri, kaza yerinde incelemeye yaptı.

konyada-calinan-otomobili-icin-karakola-gitti-gercegi-ogrendi.jpg

ÇALINTI İHBARI İÇİN GİTTİ, GERÇEĞİ ÖĞRENDİ
A.Ç.'ye ait olan 42 AC 822 plakalı otomobili akrabası O.O.Ç’nin kullandığı kazadan kısa süre önce Meram ilçesi Melikşah Mahallesindeki bir iş yerinin önünden çalındığı ortaya çıktı.

A.Ç ve akrabası O.O.Ç, polis merkezinde çalıntı ihbarında bulundukları sırada aracın kaza yaptığını öğrendi. İki kişi, otomobili çalan 41 yaşındaki B.Y’den şikayetçi oldu.

Polis şüpheliyi yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.