BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Konya'da kaçak avcılık yapanlara sıkı denetim!

 Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğünce son 1 haftada ilçelerde kaçak avcılara ceza yağıyor. 

05 Aralık 2023
Konya'da kaçak avcılık yapanlara sıkı denetim!

Bu kapsamda son bir haftada 5 kişiye yasal işlem uygulanıp 1 araç, 2 adet ruhsatsız ve takozsuz av tüfeğine el konuldu.Konya’da kaçak avcılık yapanlara sıkı denetim!

Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü (DKMP) 8’inci Bölge Müdürlüğü’ne bağlı Bozdağ Milli Parklar Şefliği personeli ile Altınekin İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar neticesinde gece farla tavşan avı yapan kaçak avcılar tespit edilen 4 kişi yakalandı.


Olayda otomobil ile 2 adet ruhsatsız ve takozsuz av tüfeği ele geçirildi. Yakalanan 4 kişiye yasal işlem yapılarak ceza uygulandı.

KAÇAK AVCILARA GEÇİT YOK!
Yine Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü 8’inci Bölge Müdürlüğü’ne bağlı Akşehir Milli Parklar Şefliği personelince gerçekleştirilen başka bir olayda ise Doğanhisar ilçe sınırlarında usulsüz avlanan 1 kişi tespit edilmiş ve idari işlem uygulanmıştı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.