BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Beyşehir'de bir polis memuru evinde ölü bulundu

Konya’da polis memuru Bilgehan Erdoğan evinde ölü bulundu 

05 Aralık 2023
Beyşehir'de  bir  polis memuru  evinde ölü bulundu

Konya Beyşehir’de görevli polis memuru Bilgehan Erdoğan (34), mesaiye gelmemesi üzerine meslektaşları evine gitti. İçeri giren ekipler, Erdoğan’ı hareketsiz halde buldu. Evli ve iki çocuk babası Erdoğan'ın kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği belirlendi.

Konya’da polis memuru 34 yaşındaki Bilgehan Erdoğan evinde meslektaşları tarafından hareketsiz halde bulundu. Kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği belirlenen Erdoğan’ın memleketi Isparta’nın Şarkikaraağaç İlçesinde toprağa verileceği öğrenildi.

MESAİYE GELMEDİ, MESLEKTAŞLARI EVDE HAREKETSİZ BULDU

Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Bilgehan Erdoğan'ın mesaiye başlamaması ve telefonlara cevap vermemesi üzerine, meslektaşları ve sağlık ekipleri Müftü Mahallesi'ndeki evine gitti.

KALP KRİZİ GEÇİRİP HAYATINI KAYBETTİ

Ailesinin memlekette olması sebebiyle evinde yalnız olduğu öğrenilen Erdoğan, hareketsiz halde bulundu. Sağlık ekiplerinin yaptıkları incelemede Erdoğan'ın kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği belirlendi.

ISPARTA’DA TOPRAĞA VERİLECEK

Evli ve iki çocuk babası Erdoğan'ın cenazesi, otopsi yapılmak üzere Konya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Erdoğan'ın cenazesinin, yarın Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğünde yapılacak törenin ardından memleketi Isparta'nın Şarkikaraağaç ilçesine bağlı Fele köyünde öğle vakti kılınacak namazın ardından defnedileceği öğrenildi.

BAŞKAN ADİL BAYINDIR’DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, taziye mesajında, "Şehrimizde İlçe Emniyet Müdürlüğünde görev yapan Bilgehan Erdoğan kardeşimizin kalp krizi geçirerek vefat ettiğini üzülerek öğrendim. Değerli kardeşimize Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve emniyet teşkilatımıza başsağlığı ve sabırlar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinden yayımlanan taziye mesajında ise "Hakk'ın rahmetine kavuşan genç meslektaşımıza Allah'tan rahmet ailesine, sevenlerine ve emniyet teşkilatına başsağlığı diliyoruz." denildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.