BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

BAŞKAN ADAY ADAYI KONURER'İN ENGELLİLER GÜNÜ MESAJI

AK Parti Seydişehir Belediye Başkan Aday adayı Mustafa Konurer, Dünya Engelliler günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. 

03 Aralık 2023
BAŞKAN ADAY ADAYI KONURER'İN ENGELLİLER GÜNÜ MESAJI

Seydişehir Belediye Başkan Aday adayı Mustafa Konurer mesajında; Huzurlu ve güvenli bir toplum oluşturulmasının yolu, engelli vatandaşlarımızın toplumun ayrılmaz birer parçası haline getirilmesiyle mümkündür. 

Toplumumuzun önemli bir bölümünü oluşturan, engelli kardeşlerimizin günlük yaşamlarında karşılaştıkları güçlükleri yakından takip etmemiz ve sorunlarının çözüme kavuşturulması noktasında her kesimden insanın üzerine düşen görevi en iyi şekilde yerine getirmesi gerekmektedir. 

Yaşadığımız dünyada, engelli kardeşlerimizin hayatlarını istedikleri şekilde sürdürebilmeleri için sağlanan imkân ve kolaylıklar, bir toplumun gelişmişlik düzeyi ve çağdaşlığının ispatı olmakla beraber, insana verilen değer ve öneminde bir göstergesidir. 

Her normal insanın bir engelli adayı olduğu gerçeğini aklımızdan hiçbir zaman çıkarmamamız ve bu doğrultu da engelli kardeşlerimize yardımcı olmamız gerekmektedir. Engellilerin normal bir hayat sürmeleri ancak toplumsal duyarlılık oluşturmakla mümkündür. Onları sadece Dünya engelliler gününde değil hayatımızın her anında hatırlamamız gerekmektedir. 

Bu duygu ve düşüncelerle tüm engelli vatandaşlarımızın 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü kutlar, aileleriyle birlikte sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir hayat yaşamalarını temenni ediyorum dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.