BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

52 yıl 1 ay 21 gün hapis Cezası olan Cezaevi firarisi saklandığı evde yakalandı

Adıyaman merkezli Konya, Sakarya ve Denizli'de dolandırıcılık ve hırsızlık suçlarından hakkında 52 yıl 1 ay 21 gün hapis cezası bulunan M.G. yakalandı. 

02 Aralık 2023
52 yıl 1 ay 21 gün  hapis  Cezası  olan Cezaevi firarisi saklandığı evde yakalandı

Adıyaman merkezli Konya, Sakarya ve Denizli'de dolandırıcılık ve hırsızlık suçlarından hakkında 52 yıl 1 ay 21 gün hapis cezası bulunan M.G. yakalandı.Cezaevi firarisi saklandığı evde yakalandı

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Adıyaman merkezli Sakarya, Konya ve Denizli'de ‘dolandırıcılık’ ve ‘hırsızlık’ suçlarından 18 ayrı kaydı ile hakkında kesinleşmiş 52 yıl 1 ay 21 gün hapis cezası bulunan cezaevi firarisi M.G.'nin, Fatih Mahallesi'ndeki evinde saklandığı bilgisi üzerine harekete geçti.

Saklandığı evde yakalandı

M.G., ekiplerin düzenlediği operasyonla yakalanarak, gözaltına alındı. M.G., işlemlerinin ardından yeniden cezaevine konuldu. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.