BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Meteoroloji tarih verdi; Konya'ya kar yağışı gelecek.

Konya'da kar yağışı bekleyen vatandaşlara müjdeli haber verildi. 

02 Aralık 2023
Meteoroloji tarih verdi; Konya'ya kar yağışı gelecek.

Konya'da Aralık ayının ilk haftası oldukça sıcak geçecek. Meteoroloji İşleri önümüzdeki 3 günün sisli geçeceğini bildirdi. 06 Aralık 2023 Çarşamba gününe kadar tahmin yayınlayan Meteoroloji, hava sıcaklıklarının 3 ila 16 derece arasında olacağını bildirdi.
Yayınlanan meteoroloji haritalarında ise bu tahminler doğrulanıyor. 02 Aralık tarihinde hava sıcaklığı 4 ila 16 derece arasında olacak. Sabah ve gece saatlerinde görüş mesafesini düşüren bir sis olayı bekleniyor.

03 Aralık 2023 Pazar günü Konya'da hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik olmayacak. Yoğun bir sis tabakasıyla karşı karşıya olan Konya'da zaman zaman güneş kendini gösterecek.
  
04 Aralık 2023 Pazartesi günü 3 ila 15 derece arasında hava sıcaklığı bekleniyor. Rüzgarsız bir gün geçirecek olan Konya'da nem oranı nedeniyle yine sis tahmini bulunuyor.

05 Aralık 2023 Salı günü sis olayı beklenmiyor. Güneş yeniden kendini gösterecek ve hafif yağmur geçişleri olacak.  
06 Aralık 2023 Çarşamba günü hava sıcaklığı belirgin oranda düşecek. Güneş kendini gösterecek ancak serin rüzgarlar Konya'yı etkisi altına alacak   
07 Aralık 2023 Perşembe tarihinde gece saatlerinde yağış yüklü bulutlar kente giriş yapacak. Batıdan gelen bulutlar Seydişehi, Beyşehir ve Akşehir dolaylarına yağış bırakarak öğleden sonra iç kesimleri etkisi altına alacak.


Seydişehir ve Ereğli'nin yüksek kesimlerinde kar bekleniyor.

08 Aralık 2023 Cuma günü ise Konya'nın tamamında etkili olacak yağmur bekleniyor. Şiddetli bir biçimde doğudan batıya doğru ilerleyecek bulutların arkasından karla karışık yağmur görünüyor.

   
Cuma gününün geç saatlerinde kent genelinde kar yağışı bekleniyor.

09 Aralık Cumartesi günü ise Konya'yı eksi değerlerde hava sıcaklıkları bekliyor olacak.
   
Hava sıcaklıklarının sonraki haftasonuna kadar eksi değerlerde seyretmesi olası görünüyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.