BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

AGD Konya Bölge Başkanı Yusuf Güneş, Hakk’ın rahmetine kavuştu

AGD Konya Bölge Başkanı Yusuf Güneş, Hakk’ın rahmetine kavuştu…Güneş, dün dualarla defnedildi… 

02 Aralık 2023
AGD Konya Bölge Başkanı Yusuf Güneş, Hakk’ın rahmetine kavuştu

Milli Görüş’ün önde gelen isimlerinden birçok gencin yetişmesine vesile olan önceki dönem AGD-MGV Bölge Başkanı Yusuf Güneş, Hakk'ın rahmetine kavuştu. Güneş, ömrünü gençlerin ahlâk ve maneviyat çizgisinde yetişmesine adadı.

“GAYRETİ CİHAT OLAN BİR BÜYÜĞÜMÜZDÜ”
Anadolu Gençlik Derneği (AGD) ve Milli Gençlik Vakfı (MGV) eski başkanlarından uzun yıllar Anadolu Gençlik Derneği Konya Şubesi Başkanlığı görevini yürüten Yusuf Güneş bir süredir tedavi gördüğü hastanede 74 yaşında vefat etti.


Merhum Yusuf Güneş’in cenazesi Cuma namazını müteakip Köyceğiz Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Merhum Yusuf Güneş’in cenaze merasimine Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Üyesi (YİK) Lütfi Yalman, Anadolu Gençlik Derneği Genel Başkanı Salih Turhan, AK Parti Konya milletvekilleri Tahir Akyürek ve Latif Selvi, Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam, Konya Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Mustafa Özkafa, 27. Dönem AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, sevenleri, yakınları, akrabaları ve çok sayıda vatandaş katıldı.


TURHAN: “BİZ ÇALIŞMALARINA ŞAHİDİZ”
Merhum Yusuf Güneş’in cenaze merasiminde söz alan Anadolu Gençlik Derneği Genel Başkanı Salih Turhan, “Yusuf ağabey ömrünü cihada adamış, hayır çalışmalarında bir an olsun durmamış dava adamı bir insandı. Ne zaman Filistin ile alakalı bir çalışma olsa elinden gelenin fazlasını yapar hiçbir fedakârlıktan kaçınmazdı. 55 gündür Mescid-i Aksa, Filistin ve Filistin davası ile alakalı infak çalışmaları yapıyoruz. Bu çalışmalarda birçok emanet bırakarak katkıda bulundu. Peygamber Efendimiz, ‘Nasıl yaşarsanız öyle ölürsünüz’ buyuruyor. Yine Erbakan Hoca’mız, ‘Hayatı cihat olanın akıbeti şahadet olur’ diyor. Aynı şekilde hem Peygamberimizin buyurduğu hem Erbakan Hoca’mızın söylediği gibi hayatını cihat çalışmalarına adamış gayreti cihat olan kıymetli bir büyüğümüzdü. Biz çalışmalarına şahidiz. Rabbim rahmet eylesin, makamı cennet olsun inşallah” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.