BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehirli Sürücüler Şehir içindeki yazılan cezalara tepkili

Son günlerde Seydişehir’de artan trafik cezalarına karşı vatandaşların şikayeti artıyor. 

30 Kasım 2023
Seydişehirli Sürücüler   Şehir içindeki   yazılan cezalara tepkili

Seydişehir İlçe Trafik ekiplerinin kısa süreli parklar, tek yön ihlalleri ve motosiklet sürücülerine karşı uyguladığı trafik cazalarına vatandaşlar  tepkili..
TRAFİK EKİPLERİNDEN ESNEKLİK İSTENİYOR 
Bir yandan ekonomik sorunlarla boğuşan vatandaşlar, son günlerde iyice artan trafik cezaları ile de adeta dar boğaza giriyor. İlçe sakinleri, “Seydişehir bu kadar sahipsiz bir şehir mi oldu. Neden bu kadar yoğun trafik cezası kesiliyor anlamak mümkün değil” ifadelerine yer verirken, trafik ekiplerinden birazda olsa esneklik istiyor.
İsminin verilmesini istemeyen bir vatandaş, “Hürriyet Caddesi’nde iş yerimin önünde su bidonlarını indirmek için yaklaşık 3-5 dakika durmak zorunda kaldım ve suları indirdim. Yoldan geçen trafik ekipleri bu kısa süreye rağmen hatalı park nedeniyle ceza uygulamışlar”dedi.
ŞEHİRDE ARAÇ PARK EDECEK YER YOK 
Bir başka sürücü ise “Yol boyu araç parklarının dolu olması nedeniyle kısa süreli yaya geçidinin üzerine park etmek zorunda kaldım. Eczaneye girip çıkma süresi içerisinde ceza yedim. Polisin zamanla ilgili az da olsa toleranslı olması gerekiyor. Şehirde araç park edecek yer yok. İlgili ilgilizlerin dikkatlerine sunulur” dedi

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.