BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Konya Emniyetinden Çocuk kaçırma paylaşımına ilişkin açıklama

Konya’da bugün sosyal medyada dolaşıma sokulan ve kaynağı belli olmayan bir görüntü, çocuk kaçırma girişimi iddiasıyla gündeme geldi. Konya Emniyeti o görüntüye ilişkin açıklama yaptı, “Başvuru, şikayet ya da ihbar olmadığını” bildirdi. 

30 Kasım 2023
Konya Emniyetinden Çocuk kaçırma paylaşımına ilişkin açıklama

Konya bugün, velilerin cep telefonlarına atılan bir görüntüyü konuştu. Görüntüler kısa sürede sosyal medyada yayıldı ve bazı sitelerde kaynağı belirtilmeyen haberler yayınlandı.

Haberlerde; “Konya'da sabah saatlerinde Sancak Mahallesi’nde akıllara durgunluk veren bir olay meydana geldi. Sabah okula gitmek için servis bekleyen 2 kız çocuğunun yanına beyaz renkli bir araç yaklaştı. Arabanın kapısını ve bagajı açarak araçtan inen kimliği belirsiz kişi çocuklara “Servis arızalandı beni gönderdiler” diyerek çocukları okula kendisinin götüreceğini söyledi. O sırada pencereden çocukların servise binip binmediğini kontrol eden ebeveynlerini fark etmeyen kimliği belirsiz kişi, çocuklar izin almak için yukarıya seslenince panikledi. Kimliği belirsiz şahıs araçla servis aracı gelene kadar olay yerinde bekledi görüntüler apartmanın güvenlik kameralarına anbean yansıdı. Şüpheli şahıs servis aracının gelmesiyle saniyeler içerisinde ortadan kayboldu.” ifadeleri yer aldı.

emniyetten-konyanin-konustugu-goruntuye-iliskin-aciklama.jpg

KONYA EMNİYETİNDEN AÇIKLAMA

Konya İl Emniyet Müdürlüğü, konuyla ilgili bir açıklama yaptı.

Açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“30 Kasım 2023 tarihinde sosyal medya platformlarında ilimizde çocuk kaçırma girişiminin yaşandığına dair yayınlanan video Emniyet Müdürlüğümüzce incelenmiş, Konya'da böyle bir olayın gerçekleştiğine dair herhangi bir başvuru, şikayet ya da ihbarın olmadığı tespit edilmiştir.”

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.