BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

KONYADA FECİ KAZA 2 ÖLÜ

Konya’nın Ilgın ilçesinde feci bir trafik kazası yaşandı. Akplas boru fabrikası önünde kamyon otomobille çarpıştı. Feci kazada otomobildeki Himmet Kırılmaz ile Nazlı Kırılmaz hayatını kaybetti, kamyon sürücüsü yaralı kurtuldu. 

28 Kasım 2023
KONYADA  FECİ KAZA 2 ÖLÜ

Kaza, Konya’nın Ilgın ilçesi Yeni Zaferiye Mahallesi İstanbul Caddesindeki Akplas boru fabrikası önünde yaşandı.

 Edinilen bilgiye göre; Kamil Arıcı idaresindeki kamyon, henüz sürücüsü belirlenemeyen 42 RN 386 plakalı otomobille çarpıştı.

İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede gelen ekipler, Himmet Kırılmaz ile Nazlı Kırılmaz’ın hayatını kaybettiğini belirledi.

İTFAİYE GÜÇLÜKLE ÇIKARDI

Hurda yığını haline gelen otomobildeki cesetler, itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla güçlükle çıkartıldı. 2 kişinin cansız bedenleri, incelemelerin ardından otopsi için Ilgın Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kamyon sürücüsü Kamil Arıcı'nın yaralı olarak kurtulduğu kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.