BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

MİLLİ EMLAKTAN SEYDİŞEHİRDE SATILIK ARSA

Milli Emlak Konya'da 416 hazine arazisini satışa çıkardı! Fiyatlar bin 600 TL'den başlıyor 

27 Kasım 2023
MİLLİ EMLAKTAN SEYDİŞEHİRDE   SATILIK ARSA

Milli Emlak Konya'da 416 hazine arazisini satışa çıkardı! Fiyatlar bin 600 TL'den başlıyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Konya'da 416 hazine arazisini satışa çıkardı. En düşük arazi fiyatı 1600 TL, en yüksek arazi ise 7 milyon 590 bin TL olarak belirlendi.

Konya'da çeşitli ilçelerde bulunan toplam 416 hazine arazisi, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından satışa sunuldu.

Bu araziler arasında en düşük fiyatlı olanı, Altınekin ilçesinde yer alan 12,79 metrekarelik arsa oldu ve fiyatı 1600 TL olarak belirlendi. Aynı ilçede satışa çıkarılan arazinin teminat bedeli ise 400 TL olarak belirlendi.

 

Öte yandan, Konya'nın Meram ilçesinde bulunan 30 bin 352 metrekarelik arsa, 7 milyon 590 bin TL'lik ihale bedeliyle en yüksek fiyatlı arazi olarak dikkat çekiyor. Bu arazinin teminat bedeli ise 759 bin TL.

Arazi satışları 27 Kasım tarihinde başladı ve 21 Aralık 2023 tarihine kadar devam edecek. Satışa sunulan araziler, tarla, bağ, bahçe, konut alanı, sanayi alanı, turizm alanı ve ticaret alanı olarak çeşitli amaçlara uygun olarak kullanılabilecek.

Konya'da satılacak arazilerin ilçelere göre dağılımı şu şekilde:

 

Selçuklu: 34
Meram: 48
Altınekin: 124
Seydişehir: 31
Akören: 5
Beyşehir: 174

Ayrıca, arazi satın almak isteyen vatandaşlara 24 ay taksit imkanı da sunuluyor. Detaylı bilgilere ve satış ilanlarına Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün https://www.milliemlak.gov.tr/#/satis internet sitesinden ulaşılabileceği belirtildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.