BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Ilgın Şeker Fabrikasında silahlı kavga: Oğuz Köroğlu hayatını kaybetti

Konya'nın Ilgın ilçesindeki şeker fabrikasında çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Oğuz Köroğlu adlı kişi hayatını kaybetti, 1 kişi gözaltına alındı, 2 şüpheli aranıyor. 

23 Kasım 2023
Ilgın Şeker Fabrikasında silahlı kavga: Oğuz Köroğlu hayatını kaybetti

Konya'nın Ilgın ilçesinde bulunan şeker fabrikasında, henüz belirlenemeyen bir sebep nedeniyle iki grup arasında çıkan tartışma, kısa sürede silahlı bir kavgaya dönüştü. Olayın şiddeti sonucunda Oğuz Köroğlu isimli bir kişi silahla vuruldu.

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen çok sayıda ekip, hızla adrese ulaştı. Sağlık ekipleri, ilk müdahalelerini gerçekleştirdikleri yaralıyı acil olarak Ilgın Devlet Hastanesine taşıdı. Ancak, Oğuz Köroğlu, doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.


Jandarma ekipleri olay yerinde inceleme yaparken, şu ana kadar belirlenen bir şüpheliyi gözaltına aldı. Ancak, olaya karıştığı düşünülen 2 şüphelinin yakalanması için jandarmanın başlattığı çalışma hala devam ediyor.

Ayrıca, yaşanan olayın ardından MOBESE kameralarının faaliyete geçirildiği öğrenildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.