BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Bakan Yerlikaya'dan bir operasyon paylaşımı daha: 156 şahıs yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın liderliğinde gerçekleştirilen NARKOGÜÇ-37 Operasyonu, İstanbul ve Bursa'da sokak satıcılarına karşı başarıyla gerçekleştirildi. Toplamda 156 şüpheli şahıs gözaltına alındı. 

23 Kasım 2023
Bakan Yerlikaya'dan bir operasyon paylaşımı daha: 156 şahıs yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Türkiye'nin zehir tacirlerinden arındırılması için kararlı bir şekilde devam eden operasyonlarda İstanbul ve Bursa'da önemli bir başarı elde edildi.

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından Avcılar, Bahçelievler, Başakşehir, Bayrampaşa, Beyoğlu, Esenyurt, Eyüpsultan, Güngören, Kağıthane, Küçükçekmece, Üsküdar, Ümraniye ve Şişli ilçelerinde gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonlarda 96 adrese 624 personel katılım sağladı. Bu operasyonlarda 92 şüpheli şahıs gözaltına alındı.


Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından Bursa il merkezinde gerçekleştirilen operasyonlarda ise uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yaptığı değerlendirilen 64 şüpheli şahıs yakalandı. Ayrıca, Bursa operasyonunda narkotik suçlardan hüküm giymiş 58 şüpheli şahıs da ele geçirildi.

Her iki operasyonda toplamda 116.500 adet uyuşturucu hap, 42 kg uyuşturucu Bonzai (İstanbul), 2 kilo 750 gram Bonzai (Bursa), muhtelif miktarda Skunk, 10 kilo 202 gram Metamfetamin, muhtelif miktarda Esrar, muhtelif miktarda Eroin, muhtelif miktarda Kokain, 7 adet tabanca, 1 adet otomatik tabanca, 3 adet tüfek ve çok miktarda döviz ile TL ele geçirildi.


Operasyonu gerçekleştiren kahraman polisleri tebrik eden İçişleri Bakanı Yerlikaya, "Allah ayağınıza taş değdirmesin" temennisinde bulunarak, "Ülkemizin dört bir yanında zehir tacirlerine karşı operasyonlarımız artarak devam edecek" açıklamasında bulundu. Türkiye, uyuşturucuyla mücadelesinde kararlılıkla ilerlemeye devam ediyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.