BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Hasan Işıkgün ve ailesinin can verdiği kazada yeni detaylar çıktı

 

22 Kasım 2023
Hasan Işıkgün ve ailesinin can verdiği kazada yeni detaylar çıktı

Konya’nın Akören ilçesinde yaşanan acı kazayla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Işıkgün ailesinin komşularının kullandığı araçta can verdiği belirlendi, Başsavcılık da kazaya dair açıklama yaptı. Aileden geride mutluluk kareleri kaldı.
Konya’da Hasan Işıkgün ve ailesinin can verdiği kazada yeni detaylar çıktı
Feci kaza, gece geç saatlerde Konya’nın Akören ilçesi ile Yalıhüyük ilçesini bağlayan yolda yaşandı.

AYNI AİLEDEN 4 CAN KAYBI
Emre Çakar yönetimindeki 42 AY 176 plakalı otomobil, Nuri Çalmandalı idaresindeki 42 ANR 559 plakalı pancar yüklü kamyonetle çarpıştı. Kısa sürede adrese ulaşan ekipler, Hasan Işıkgün (25), eşi Ebide Nur Işıkgün (19), çocukları Bahar (2) ile 10 aylık Fatma Beyza Işıkgün’ün hayatını kaybettiğini belirledi.

SÜRÜCÜ AĞIR YARALI
Ağır yaralanan otomobil sürücüsü Emre Çakar ambulansla Akören Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kamyonet sürücüsü ise gözaltına alındı.

BAŞSAVCILIK AÇIKLAMA YAPTI
Konya Cumhuriyet Başsavcılığı kazaya ilişkin bir açıklama yaptı. Açıklamada, “21 Kasım 2023 tarihinde Konya Akören ilçesinde meydana gelen trafik kazası sonucu 4 kişi vefat etmiş, ihbarın alınmasından hemen sonra nöbetçi savcımız tarafından olay yerinde uzman bilirkişi ile birlikte gerekli inceleme ve keşif yapılmıştır. Kamyonet sürücüsü şüpheli N.Ç. gözaltına alınmış, otomobil sürücüsü E.Ç'nin hastanede tedavisi devam etmektedir. Tedavisi sonrası gözaltına alınıp mevcutlu hazır edilmesi talimatı verilmiştir. Olayla ilgili olarak Cumhuriyet Başsavcılığımızca soruşturma başlatılmış olup, olay tüm yönleriyle titizlikle incelenmektedir.”

ARACI KOMŞU KULLANIYORMUŞ
Yapılan araştırmalar sonunda, bir süredir Konya’daki ailesinin yanında olan Fatma Beyza Işıkgün ve çocuklarını alan Hasan Işıkgün’ün, komşuları Emre Çakar’ın kullandığı araçla Ahırlı ilçesindeki evlerine giderken kazanın yaşandığı iddia edildi.

BUGÜN TOPRAĞA VERİLECEKLER
Hasan Işıkgün, eşi Ebide Nur Işıkgün ve çocukları Bahar Işıkgün ile Fatma Beyza Işıkgün’ün cenazelerinin, Konya Şehir Hastanesindeki otopsi sonrası yakınlarına teslim edileceği ve bugün öğle namazı sonrası Akkise Mahallesinde toprağa verileceği öğrenildi.

Işıkgün ailesinden geriye, mutluluk kareleri kaldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.