BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

KONYA POLİSİNDEN ZEHİR TACİRLERİNE DEV OPERASYON!

ÖZEL HAREKAT POLİSLERİ EŞLİĞİNDE ADRESLERE EŞ ZAMANLI BASKIN YAPILDI 

13 Kasım 2023
KONYA POLİSİNDEN ZEHİR TACİRLERİNE DEV OPERASYON!

Konya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü koordinesinde uyuşturucu ticareti yapıldığı değerlendirilen bir mahalleye operasyon düzenledi. Yapılan aramalarda çok sayıda uyuşturucu madde ve silah ele geçirilirken 3 şüpheli gözaltına alındı.

60 Ekip, 2 Narkotik Dedektör Köpeği, 2 adet Drone ve toplam 250 personelin katılımı ile Karatay İlçesinde bulunan bir mahallede, 14 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. 

ÖZEL HAREKAT POLİSLERİ EŞLİĞİNDE ADRESLERE EŞ ZAMANLI BASKIN YAPILDI

Gerçekleşen operasyonda ekipler tüm mahalleyi ablukaya alarak giriş ve çıkışları kapattı. Ardından belirlenen adreslere Özel Harekat Ekipleri eşliğinde eş zamanlı olarak baskınlar yapıldı.

Uyuşturucu ticareti yapıldığı tespit edilen adresler ve mahalledeki metruk binalar Narkotik köpekleri eşliğinde didik didik arandı. Yapılan aramalarda: 5.500 adet Uyuşturucu Hap Maddesi, 2 parça Metamfetamin Maddesi, 3 parça Eroin Maddesi, bir miktar Esrar Maddesi, 2 adet Ruhsatsız Tabanca, 2 adet Pompalı Tüfek ve çok sayıda mermi ele geçirildi. 

Gerçekleşen operasyonda Uyuşturucu Madde Ticareti Yapma suçundan 3 şüpheli gözaltına alındı.

Konya Emniyet Müdürlüğü yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, uyuşturucu satıcılarının kökünü kurutana kadar operasyonların aralıksız devam edeceği bildirildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.