BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

İstanbul'da Kamyonun çarpması sonucu yaralanan Polis memuru şehit oldu

İstanbul Maltepe'de polis denetim noktasında bir hafriyat kamyonunun çarpması sonucu ağır yaralanan polis memuru şehit oldu. 

13 Kasım 2023
İstanbul'da Kamyonun çarpması sonucu yaralanan  Polis memuru şehit oldu

Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis memuru Lütfü Baykar, 20 Ekim tarihinde Maltepe-Büyükyalı Köprü altında S.A. isimli şahsın çaldığı hafriyat kamyonu ile denetim noktasındaki polislere çarpması sonucu ağır yaralanmıştı. Yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Baykar, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak bugün şehit oldu.

ŞEHİT POLİS MEMURU BAYKAR İÇİN TÖREN DÜZENLENECEK
Şehit polis için 13 Kasım Pazartesi günü saat 11.00’de İstanbul Emniyet Müdürlüğü Vatan Yerleşkesi’nde tören düzenleneceği bildirildi. Şehidin cenazesinin törenin ardından toprağa verilmek üzere memleketi Bitlis’in Adilcevaz ilçesine gönderileceği öğrenildi.

TBMM BAŞKANI KURTULMUŞ'TAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, İstanbul'da "dur" ihtarına uymayan sürücünün kullandığı hafriyat kamyonunun ekip aracına çarpması sonucu yaralanarak kaldırıldığı hastanede şehit olan polis memuru Lütfü Baykar için taziye mesajı yayımladı.


Kurtulmuş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Görevi başında geçirdiği kaza sonucu şehit olan polis memuru Lütfü Baykar'a Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Kahraman polisimizin ruhu şad, makamı ali olsun." ifadesini kullandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.