BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Zonguldak'ta olay

ZONGULDAK (AA - Zonguldak'ta ormanlık alanda yanmış halde erkek cesedi bulundu. 

13 Kasım 2023
Zonguldak'ta  olay

Kırat Mahallesi Koca Osman Sokak'ta yol kenarındaki ormanlık alanda birinin hareketsiz halde yerde yattığını görenler, durumu yetkililere bildirdi.
İhbar üzerine bölgeye jandarma, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Üzerinde kimliğini belirlemeye yarayacak herhangi bir belge çıkmayan cesedin 50'li yaşlardaki erkeğe ait olduğu belirlendi. Bu kişinin vücudunda ciddi yanıklar bulunduğu tespit edildi.
Cumhuriyet savcısının inceleme yaptığı olay mahallinde, jandarma ekipleri de çevredeki içecek şişeleri ve ayak izleri üzerinde çalışma yaptı. Ekipler, bölgede tespit edilen ayak izlerinin kalıbını çıkardı.

Fenalaşan kişiyi yakıp ormana attılar

Zonguldak'ta kan donduran bir olay meydana geldi. Kaçak maden ocağında çalışan Afganistan uyruklu Mohammad Nourtani madende fenalaşınca, işletmeciler olayın üstünü örtmek için Nortani'nin bedenini yakıp ormana attı

Zonguldak'ta, Afganistan uyruklu Mohammad Nourtani'nin (50) ormanda yanmış cesedinin bulunduğu ve çalıştığı kaçak maden ocağının sahiplerinin de aralarında bulunduğu 6 kişinin gözaltına alındığı olaya ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı. Çalıştığı kaçak maden ocağında Nourtani'nin fenalaşıp hareketsiz kaldığı, daha önce başka bir suçtan ceza alan kaçak ocak sahiplerinin ise ‘Ortaya çıkarsa infazımız yanar’ düşüncesiyle hareket edip Nourtani'yi yaktıkları tespit edildi. Yakma eylemi sırasında Nourtani’nin ölü ya da sağ olduğu ise Adli Tıp Kurumu'ndan gelecek raporla belli olacak.

Cesedi, Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırılan bu kişinin ölüm sebebi otopsiyle belirlenecek.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.