BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Konya’da akrabalar arasında arazi kavgası: Ölü sayısı 2’ye yükseldi

Konya’nın Çumra ilçesinde akrabalar arasında çıkan arazi kavgasında 1 kişinin hayatını kaybettiği olayda ölü sayısı 2'ye yükseldi. 

04 Kasım 2023
Konya’da akrabalar arasında arazi kavgası: Ölü sayısı 2’ye yükseldi

Olay, akşam saatlerinde Çumra ilçesi Hürriyet Mahallesi itfaiye ile hastane arasında kalan tarlada meydana gelmişti. Arazi meselesinden dolayı aralarında husumet bulunan Mehmet B., Durmuş Ali Baldan ve oğlu Enes Baldan'a tabancayla ateş etmiş, Enes Baldan'da aynı şekilde Mehmet Baldan'ı silahla vurarak yaralamıştı. 
Ölü sayısı 2’ye yükseldi
Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.  Durumu ağır olan Mehmet Baldan Konya Şehir Hastanesine sevk edildi. Mehmet Baldan burada yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Durumu ağır olan Durmuş Ali Baldan'ın da hayatını kaybettiği öğrenildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.