BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Sigaraya zam geldi!

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, JTI grubu sigaralara 5 lira zam geldiğini açıkladı. Böylece en ucuz sigara 50 lira oldu. 

01 Kasım 2023
Sigaraya zam geldi!

Son günlerde yaşanan artışlardan sigara da nasibini aldı. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, sosyal medya hesabından JTI grubu sigaralara zam yapıldığını duyurdu. Dündar, yaptığı paylaşımda "Hayırlı olsun sigaraya bir zam geldi" notunu düştü. Böylelikle 5 TL yapılan zamla en ucuz sigara 50 lira olmuş oldu.

Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, Ekim ayında yapılacak zammın haberini vermişti. Aybaş, geçtiğimiz ay sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı "Bir grup sigara çeşidine 5 lira zam geçişi oldu. Diğer gruplara da zam yolda" diyerek yapılan zamma dikkat çekmişti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.