BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

BAŞKAN ALTAY: “HUĞLU'MUZ HEM KONYA İÇİN HEM TÜRKİYE İÇİN ÜRETMEYE DEVAM EDİYOR”

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, ilçe ziyaretleri kapsamında Beyşehir’in Huğlu Mahallesi’nde Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi’ni ziyaret ederek çalışanlarla bir araya geldi. 

31 Ekim 2023
BAŞKAN ALTAY: “HUĞLU'MUZ HEM KONYA İÇİN HEM TÜRKİYE İÇİN ÜRETMEYE DEVAM EDİYOR”

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, ilçe ziyaretleri kapsamında Beyşehir’in Huğlu Mahallesi’nde Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi’ni ziyaret ederek çalışanlarla bir araya geldi. Huğlu Mahallesi’nde de vatandaşlarla buluşan Başkan Altay, Huğluluların Türkiye’ye ve dünyaya örnek teşkil eden bir işletme modeliyle 20 milyon dolar ihracat hedefini aşan bir tesis ortaya çıkardığını belirterek, “Huğlu’muz hem Konya için hem Türkiye için üretmeye ve ihracat yapmaya devam ediyor” dedi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Beyşehir’e bağlı Huğlu Mahallesi’nde ziyaretlerde bulunarak vatandaşlarla buluştu.

İlk olarak Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi’ni ziyaret ederek, Kooperatif Başkanı Naci Tanık ve çalışanlarla bir araya gelen Başkan Altay, inceleme esnasinda kooperatife gelen Huğlu Selçuklu Meslek Yüksekokulu öğrencileriyle de sohbet etti. Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi Tekstil Atölyesi’nde incelemelerde de bulunan Başkan Altay daha sonra esnafla ve vatandaşlarla bir araya geldi.

İlçe ve mahalle ziyaretleri kapsamında sık sık Konyalılarla bir araya gelmeye özen gösterdiklerini ve işletmeleri ziyaret ederek fikir alışverişinde bulunduklarını ifade eden Başkan Altay, “Beyşehir Huğlu Mahallemizi ziyaret ettik. Özellikle Huğlu Tüfek Kooperatifimizi ziyaret ettik. Türkiye’ye, hatta dünyaya örnek bir işletme modeliyle tüm Huğluluların birlikte oluşturdukları ve artık 20 milyon dolar ihracat hedefini aşan bir tesis ortaya çıkmış. Huğlu, üretmeye devam ediyor. Bununla birlikte Huğlu Kooperatifimiz, özellikle yeni kurduğu tekstil atölyesinde hanım kardeşlerimiz için bir iş imkanı oluşturmuş. Karşılıklı olarak ne yapabiliriz, onu istişare ettik. Huğlu’muz hem Konya için hem Türkiye için üretmeye ve ihracat yapmaya devam ediyor. Tüm Huğlulu ve Beyşehirli hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.