BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehir de bayan dayanışması Bayan Muhtar adayları birbirlerine destek için bir araya geldiler

Seydişehir de, mahalle muhtarı seçilmek için yola çıkan kadınlar, gönüllü olarak ev sahipliği yapan Ümmühan Özcan 'ındaveti üzerine bir araya geldiler. 

25 Ekim 2023
Seydişehir de bayan dayanışması Bayan Muhtar adayları birbirlerine destek için bir araya geldiler

Ortakaraören Mahallesi muhtarı Ayşe Demir, Anabağlar mahallesi muhtarı Züka Nalıncı, Sofuhane mahallesi muhtar adayı Canan Can, Kızılcalar mahallesi muhtar adayı Çiğdem Kaplan Akyıldız,Hacı Seyit Ali mahallesi muhtar adayı, Çiğdem Arslan Bolatcı bayan muhtar adayları olarak bir araya geldiler.

Ev sahibi olarak açış konuşmasını yapan Ümmühan Özcan, mahalle muhtar adaylığı için yola çıkan Bayanların dayanışması için bir araya geldiklerini, bayan adaylar olarak başarılı olmak istediklerini belirterek tüm adaylara başarılar diledi. 

Gayet samimi bir ortamda geçen sohbet toplantısında söz alan Ortakaraören mahallesi muhtarı Ayşe Demir ve Anabağlar mahallesi muhtarı Züka Nalıncı nasıl muhtar seçildiklerini ve muhtarlık süresindeki deneyimlerini muhtar adayı bayanlarla paylaştılar. 

Seydişehir’de ilk defa gerçekleşen bayan adayların dayanışma toplantısı gayet olgun bir havada geçti. 

Bayan adaylar kendilerini tek tek tanıttıktan sonra, yaklaşan seçimlerde nasıl başarılı olacakları konularında görüş ve düşüncelerini anlattıkttlar, aday oldukları mahalleleri sorunlarını, sıkıntılarını dile getirip, nasıl çözüm bulacaklarını anlattıktan sonra, birbirlerine destek olmak için ne gerekiyorsa yapacaklarını belirttiler. 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.