BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Konya'da süte zam! Ne kadar oldu? İşte yeni fiyatı...

Konya İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği, Karapınar Süt üreticileri Birliği ve Karatay Süt Üreticileri Birliği süte zam yaptığını duyurdu. İşte yeni fiyat... 

14 Ekim 2023
Konya'da süte zam! Ne kadar oldu? İşte yeni fiyatı...

Konya'da çiğ süt alımı yapan 3 birlik ortak açıklama yaparak süt zammını duyurdu. 

Sütün fiyatı ne kadar oldu?
Konya'da 15 Ekim 2023 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere sütün fiyatı 1 TL artış gösterdi.
Böylece Konya'da yeni süt fiyatı, 11,50 liradan, 12,50 TL'ye yükseltildi.

1 TL artış ile güncellendi
Konya Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Edip Yıldız imzası ile süte zam yapıldığını sosyal medya hesabından duyurdu. Yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi: “Türkiye genelinde çiğ süt fiyatlarına yapılan fiyat güncellemelerinden dolayı, Konya İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği, Karapınar Süt Üreticileri Birliği ve Karatay Süt Üreticileri Birliği olarak 15 Ekim 2023 tarihinden geçerli olmak üzere Konya'da çiğ süt fiyatları mevcut süt fiyatının üzerine 1 TL artış ile güncellenmiştir. Üreticilerimize hayırlı olsun temennisi ile, kamuoyuna duyurulur.”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.