BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Bakan Yerlikaya açıkladı: 'Bulutlar Çetesi' çökertildi!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Tekirdağ merkezli 8 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen ‘Kafes Operasyonları’ kapsamında ‘Bulutlar Çetesi’ olarak bilinen suç örgütünün çökertildiğini açıkladı 

13 Ekim 2023
Bakan Yerlikaya açıkladı: 'Bulutlar Çetesi' çökertildi!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Tekirdağ merkezli 8 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen 'Kafes Operasyonları' kapsamında 'Bulutlar Çetesi' olarak bilinen suç örgütünün çökertildiğini açıkladı. Bu operasyonlar sonucunda 25 şüpheli şahsın yakalandığı belirtildi.

Yerlikaya, resmi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Aziz milletimizin bilmesini isterim ki hangi büyüklükte olursa olsun halkımızın huzurunu kaçıran organize suç örgütlerine, çetelere nefes aldırmayacağız" ifadelerini kullandı.

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen operasyonlarda Bulutlar olarak bilinen suç örgütü üyelerine yönelik operasyon düzenlendi. Bu operasyonların nedeni olarak Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurmak, Örgütün Faaliyetleri Kapsamında Kasten Yaralama, Nitelikli Yağma, Şantaj ve Rüşvet suçlarını işlemek suretiyle eğlence mekânlarından sözde koruma ve güvenlik sağlama adı altında haksız kazanç sağladıkları ve kamu güvenliği ile barışına tehdit oluşturdukları belirtildi.


Operasyonlar sonucunda 9 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Bakan Yerlikaya, operasyonlarda görev alan ekipleri tebrik ederken, "Hiçbiriniz yüce Türk adaletinden kaçamayacaksınız. Şafak sökerken de gün batarken de her an enselerinizdeyiz." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.