BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Belçika Kurdu Kaç TL ?

 

12 Ekim 2023
Belçika Kurdu Kaç TL ?

Belçika Kurdu kaç TL olduğukonusu yeni köpek sahiplenecek kişiler tarafınca çok merak edilir. Belçika kurdunun yavru fiyatı ortalama olarak 5000 TL’nin üzerindedir. Yetişkin Belçika kurdunun ortalama fiyatı ise 5000 TL ile 28.500 TL arasında değişiklik gösterir.

Belçika kurdu yavru fiyatları yetişkinlere nazaran daha uygun fiyatlı olduğunu söylemek mümkündür. Aynı şekilde yavru Belçika kurdunudaha yaşı dolmadan sahiplenmek hem eğitim vermede hem de uygun fiyat konusunda yarar sağlar.

Belçika kurdu kaç TL diye merak eden kişilere sahiplenme öncesi fiyatı belirleyecek unsurlardan bahsetmek gerekir. Bunlardan ilki sağlık durumudur. Köpeğin kalıtsal hastalığının olup olmaması fiyatı etkileyecek bir unsurdur.

Konuya ek olarak şecere durumu ve aşı takvimi de fiyatı belirleyen unsurlar arasında yer alır. Sağlıklı ve belli bir eğitim seviyesine gelmiş Belçika kurdumakul bir fiyata sahiplendirilir.

Fiyatı belirleyen bir diğer unsur ise yaştır. Yavru olan Belçika kurdu yetişkine göre daha uygun fiyatlıdır. Fakat durumun içine eğitim, kalıtsal hastalık gibi faktörler girdiğinde yavru için belli bir miktar fiyat değişikliği söz konusu olabilir.

Eğer sizde güçlü sadık korumacı bir Belçika kurdu yavrusu sahibi olmak istiyorsanız hemen linki tıklayın derim :www.patibul.com/44/belcika-kurdu

Belçika kurduna sahip olmadan önce şecere durumu, aşı takvimi, eğitim düzeyi gibi konularda detaylı bilgi almak ve fiyatı ona göre değerlendirmek gerekir. Özellikle yavru iken eğitim almış Belçika kurtları fiyat olarak diğerlerine göre biraz daha fazla değere sahip olabilir.

Köpeğin belli başlı komutlara cevap veriyor olması ve tuvalet eğitimini almış olması yavru ya da yetişkin fark etmeksizin fiyatı değiştiren unsurdur.

Belçika kurdu yapı olarak oldukça zeki olduğundan kolay öğrenebilme yetisine sahiptir. Hareketli heyecanlı ve aktif bir köpektir. Bu nedenle özellikle çocukların dikkatini çeker. Aynı şekilde çocuklu aileler için de uygun pek çok karakteristik özelliğe sahiptir.

Evde oldukça aktif bir köpek olduğu için uzun yürüyüşlere çıkarmak günlük enerjisini atması için yardımcı olabilir. Konuya ek olarak iyi eğitim vermek için oyun saatlerini en iyi şekilde geçirmek ve daha sonra ödül maması vermek eğitme destek verebilir. Ayrıca köpek ile bağ bu şekilde daha hızlı kuvvetlenir.

Binlerce sağlık köpek yavrusu ilanları için size bir link daha bırakıyorum : www.patibul.com/1/kopek-ilanlari

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.