BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Bakan Işıkhan duyurdu: Emeklilere destek ödemesi Meclis'e sunulacak

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı çalışmayan emeklilere yapılacak 5 bin liralık destek ödemelerinin detaylarını açıkladı 

11 Ekim 2023
Bakan Işıkhan duyurdu: Emeklilere destek ödemesi Meclis'e sunulacak

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, çalışmayan emeklilere yapılacak 5 bin liralık destek ödemelerini içeren kanun teklifinin yarın TBMM'ye sunulacağını açıkladı. Teknik çalışmaların tamamlandığını belirten Bakan Işıkhan, ödemelerin ise kasım ayının ilk çeyreğinde yapılacağını söyledi.

Bakan Işıkhan, emeklilere destek ödemesine ilişkin açıklamalarda bulundu.

TRT Haber'de katıldığı programda konuşan Bakan Işıkhan, 5 bin liralık destek ödemeleri konusunda teknik çalışmaların tamamlandığını söyledi.

EMEKLİLERE EK ÖDEME TBMM'YE SUNULACAK

5 bin liralık ödemenin çalışmayan emekliler için geçerli olacağının altını çizen Işıkhan, kanun teklifinin de yarın Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne (TBMM) sunulacağını açıkladı.

Bakan Işıkhan, söz konusu ödemelerin kasım ayının ilk çeyreğinde hesaplara yatırılacağını da söyledi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.