BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

TOPRAĞA GÖMÜLÜ UYUŞTURUCU MADDELER POLİSİN GÖZÜNDEN KAÇMADI

 

07 Ekim 2023
TOPRAĞA GÖMÜLÜ UYUŞTURUCU MADDELER POLİSİN GÖZÜNDEN KAÇMADI

Konya Emniyet Müdürlüğü ekipleri zehir tacirleriyle mücadelesini aralıksız sürdürüyor. Ereğli İlçesinde gerçekleşen Narkotik operasyonunda çok sayıda uyuşturucu hap ele geçirilirken 4 kişi gözaltına alındı.

Konya Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Ereğli Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri, uyuşturucu ticareti yapan ve kullanan şahıslara yönelik yapılan çalışmalar kapsamında tespit edilen 4 şahsı yakalayarak gözaltına aldı.

Şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda, bir müştemilatın içinde toprağa gömülü halde 1.500 adet uyuşturucu hap, ikametlerde ve araçlarda ise 4 adet ruhsatsız tüfek, 1 adet ruhsatsız tabanca ve 23.320 TL suç unsuru para ele geçirildi.

1 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Gözaltına alınan 4 şüpheliden birine Uyuşturucu Kullanma suçundan işlem yapılırken Uyuşturucu Ticareti Yapma suçundan adliyeye sevk edilen şüphelilerden 1 kişi tutuklandı, 2 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.