BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

SEYDİŞEHİRDE MUTTALİP VE EŞİ MELEK DEMİREL CAMİİ İBADETE AÇILDI

 

07 Ekim 2023
SEYDİŞEHİRDE MUTTALİP VE EŞİ MELEK DEMİREL CAMİİ İBADETE AÇILDI

İlçemizin kanaat önderlerinden Ali Demirel’in öncülüğünde 16 ay sene önce yapımına başlanan Muttalip ve Melek Demirel Camii dualarla açıldı.

Kur’an-ı Kerim tilavetinden sonra konuşan Ali Demirel, rahmetli anne ve babasının amel defterinin kapanmaması için camiyi inşa ettiklerini belirtti.

İlçemiz Müftüsü Adem Bebek de konuşmasında “mahallede camiye ihtiyaç var idi. Ali hocam bu ihtiyacın çözümünde çok büyük katkı sağladı. Allah hayrını kabul buyursun” dedi.

İl Müftüsü Prof. Dr. Ali ÖGE de “Camiler ve Din Görevlileri Haftasında böyle anlamlı bir eserin açılmasına vesile olanları tebrik ediyorum. Allah hayırlarını kabul buyursun” dedi.

İlçe Kaymakamı Cevdet Bakkal da konuşmasında anne-babasının amel defterinin açık kalmasını sağlayan bu eserler, hayırlı evlat yetiştirmenin çok önemli olduğunu gösterir. Ali hocamızı tebrik ederim, hayırlı olsun” dedi.

Yapılan dualarla açılış gerçekleştirildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.