BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

AK Parti’de kongre günü! Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni 'A Takımı'nı oluşturacak

AK Parti'nin 4'üncü Olağanüstü Büyük Kongresi, bugün Ankara Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek. Kongrede parti yönetimi yeniden belirlenecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da yerel seçimlere yönelik mesajlar vermesi bekleniyor. 

07 Ekim 2023
AK Parti’de kongre günü! Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni 'A Takımı'nı oluşturacak

AK Parti’de büyük gün geldi çattı. Olağanüstü Büyük Kongre için hazırlıklar tamamlandı. Türkiye'nin dört bir yanından yüz binler Ankara'da bir araya gelecek. 

Ankara Spor Salonu'ndaki kongre, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın salona gelişiyle başlayacak.

Cumhurbaşkanı önce salon dışındakilere hitap edecek, ardından kongre konuşmasına geçecek. Cumhurbaşkanı'nın konuşmasında yeni anayasa ve terörle mücadele vurgusu yapması, yerel seçimlere ve ekonomiye ilişkin mesajlar vermesi bekleniyor.

YENİ SLOGANLAR BELLİ

Ankara Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek kongreye 3 Cumhurbaşkanı, 27 ülkeden siyasi parti temsilcileri, 127 büyükelçi ile 150 sivil toplum kuruluşu temsilcisi katılacak.Kongreye 10 siyasi parti de davet edildi.

Kongrede 'Türkiye Yüzyılı' vurgusu ön plana çıkıyor. Salon, "Türkiye Yüzyılı için hep yeni, hep ileri ile Cumhuriyetin yüz akı, Türkiye'nin ortak aklı sloganları ile donatıldı."

MKYK'DA YENİ İSİMLERE YER VERİLECEK

Ankara'da gerçekleştirikecek kongrede, AK Parti MKYK'nın yeni üyeleri belirlenecek. Partinin A Takımı olan MYK ise, MKYK üyelerinden oluşturulacak. AK Parti'nin yerel seçim hazırlıkları da kongre ile başlayacak.

''VİZYONUMUZU BELİRLEDİĞİMİZ FIRSAT OLARAK GÖRÜYORUZ''

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, kongreyle ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti;KONSERLER VERİLECEK

Kongrede, Azerbaycanlı şarkıcı Azerin bir konser verecek. Azerin, AK Parti İstanbul milletvekili sanatçı Yücel Arzen ile düet de yapacak. 

ERDOĞAN, KONGRE KARTINI ALDI

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi’nde kongre delegelerinin kartlarının verildiği fuaye alanında kongre kartını aldı ve “Hayırlı olsun” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.