BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Ankara'daki bombalı saldırı girişimine sonrası Hakan Fidan'dan net mesaj: Pişman olacaklar

Ankara'daki bombalı saldırı girişimiyle ilgili konuşan Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ''2 teröristin Suriye'den geldikleri açığa kavuştu. Terörle mücadelede Türkiye'nin tavrı nettir. PKK-YPG kontrolündeki tüm tesisler artık meşru hedeftir. Üçüncü taraflar uzak dursun.'' dedi. 

04 Ekim 2023
Ankara'daki bombalı saldırı girişimine sonrası Hakan Fidan'dan net mesaj: Pişman olacaklar

Dışişleri Bakanı Hakan FidanAnkara’da Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu ile bir araya geldi. İki bakan görüşmenin ardından ortak basın toplantısı düzenledi.

KKTC Dışişleri Bakanı Ertuğruloğlu, yaptığı açıklamada ''Kıbrıs sorununun tarifi, Rum tarafının Kıbrıs Cumhuriyeti diye muamele görmesidir. Bu sorunu yaratan yapı da BMGK'nın 5 daimi üyesi" ifadelerini kullandı.

''PİŞMAN OLACAKLAR''

Tahsin Ertuğruloğlu'ndan sonra söz alan Hakan Fidan, Ankara'daki bombalı saldırı girişimiyle ilgili konuştu. Bakan Fidan, şunları kaydetti;

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.