BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Doğruysa Emeklilere 20 bin TL’lik promosyon verecekler.

Doğruysa Emeklilere 20 bin TL’lik promosyon verecekler. 

29 Eylul 2023
Doğruysa Emeklilere 20 bin TL’lik promosyon  verecekler.

Bazı haber sitelerinde Milyonlarca emekliyi heyecanlandıran müjde verildi.1 Ekim itibarıyla tüm emekliler 20 bin TL’lik promosyonlarına kavuşacak   gibi haberler çıktı.

Haberde Yıllardır emek veren ve topluma hizmet eden emeklilerimizin maddi olarak daha rahat bir döneme girmeleri için bankalar harekete geçti.

Yeni dönemle birlikte, SSK, Bağ-Kur, memur emeklileri ve EYT emeklileri için sunulan promosyon destekleri rekor bir artışla karşımıza çıkacak.

Milyonlarca emekli için sunulan promosyon miktarının 20.000 TL'ye kadar yükseltileceği bekleniyor. Bu, emeklilerimizin finansal olarak daha sağlam bir zeminde olmalarına katkı sağlayacak.

Emekli promosyonu nasıl alınır?

Öncelikle, emeklilerin 3 yıllık maaşlarını aldıkları bankayı tercih etmeleri gerekiyor. Ardından banka yetkilileri ve emekliler arasında sözleşme imzalanıyor. Bu sözleşme ile belirlenen promosyon miktarı, emeklinin IBAN numarasına yatırılır.

1 Ekim 2023 ile 31 Ekim 2023 tarihleri arasında kampanyalara katılan emeklilerin sözleşme imzaladıktan sonra 3 gün içinde promosyon ödemeleri hesaplarına aktarılacak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.