BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Konya'da olay;

Konya’nın Karatay ilçesinde 20 yaşındaki bir genç tartıştığı annesini av tüfeğiyle vurarak öldürdü. 

29 Eylul 2023
Konya'da  olay;

Olay, Karatay ilçesi Şemsi Tebrizi Mahallesi Kınacı Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre  A.G.(32) isimli bir kadın, sabah saat 07.00 sıralarında polis ekiplerinin bulunduğu yere giderek, ev arkadaşı olan Ayfer Ş’nin oğlu Furkan H. (20) ile tartıştığını ve tartışma sırasında Furkan H’nin annesini av tüfeğiyle öldürdüğünü söyledi. 
A.G. isimli kadının ihbarı üzerine polis ekipleri hemen harekete geçti. Kısa süre içinde söz konusu adrese giden ekipler kapıyı çaldı ama açan olmadı. Daha sonra eve giren ekipler, mutfakta Ayfer Ş’yi kanlar içinde hareketsiz şekilde buldu. Hareketsiz yatan kadının hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından hayatını kaybeden kadının cansız bedeni hastane morguna kaldırıldı. 
Annesinin arkadaşını tehdit etmiş
Tartıştığı annesi Ayfer Ş’yi av tüfeğiyle 3 el ateş ederek öldüren Furkan H., iddiaya göre annesinin ev arkadaşı olan A.G.’yi suçu üstlenmesi konusunda tehdit etti. Aksi taktirde kendisini ve çocuklarını da öldüreceğini söyleyip evden ayrıldı. 
Şüpheli yakalandı
Olayın ardından evden ayrılan şüpheli Furkan H., suç aletiyle birlikte kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.